Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 5 eetlepels sake 5 eetlepels mirin (zoete Japanse rijstwijn) 3 eetlepels sojasaus 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2-4 zeebaarsfilets (in totaal ong. 800 gr) 12 plakjes gerookte spek 50 gr Provençaalse kruiden 2 eetlepels citroensap zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr blokjes chorizo 100 ml visbouillon 100 ml vermout 125 gr boter, gekoeld en in blokjes gesneden 4 (180 gr) zeebaarsfilets[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 3 verse zeebaarsjes, Ingrediënten pesto; 250 gram walnoten fijn gemalen 2 dl sinasappel sap 100 gram geraspte parmezaan Olijf olie naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 zeebaarsen (2x 450 g) - plantaardige olie - 20 g knoflook, in dunne plakjes - 50 g gemberwortel, geschild en in fijne sprietjes gesneden - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nlPure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be