Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten 4 sjalotten (schoongemaakt) 200 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes 1 el slagroom 150 g roomboter (koud en in kleine blokjes)[...]
Bron: ah.nlvoor 5 personen 2 pomodori 200 gram prei 12 gamba`s 350 gram tarbot 2,5 dl witte wijn zout peper boter SAUS: 10 gram boter 20 gram gesnipperde sjalot mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw - 70 gram amandelpoeder - 70 gram boter - 1 ui -1 teentje knoflook -4 tomaten -peterselie - cayennepeper - paprikapoeder - 1[...]
Bron: smulweb.nlKabeljauw Sjalot Sap van een halve citroen 2 dl droge witte wijn 2 grote ontvelde tomaten tomaten puree of tomaten ketchup creme fraiche (125 ml) cayenne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauwfilet * 4 tomaten * 100 g sjalotten * 2,5 dl witte wijn * 5 dl visfumet * 150 g boter * 1 bosje peterselie, fijngesneden *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram gefileerde Noorse zalm, in vier gelijke stukken - 6-8 stelen van bladpeterselie, grof gesneden - 2 bosuitjes of 1 dunne prei, grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr kabeljauw peper en zout, naar smaak 1 venkelknol, in stukjes gesneden 2 tomaten, in plakjes 75 ml witte wijn 6 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 300 gr kabeljauw peper en zout, naar smaak 1 ui, in ringen gesneden 2 tomaten, in plakjes 75 ml witte wijn 6 kleine klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw 4 stuks prei 2 bosjes lenteuitjes 4 tomaten 1/2 bosje dille 300 ml visbouillon 200 ml witte wijn 500 ml 8% room 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kleine tomaten (of Tasty Tom-tomaten) 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 8 blaadjes basilicum 4 scholfilets 1 pakje saus voor vis (a 3 cups) 125[...]
Bron: ah.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlEén van mijn succesrecepten als ik eters krijg is deze "Zeebroodschotel". Mensen zijn altijd verrast als ik de schaal op tafel zet; het brood wordt namelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com