vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder olijfolie bleekselderij rijst aardappel

Gevonden 18 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalm uit de oven

voor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]

Bron: smulweb.nl
Aziatisch vissticks met amandel korst

300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]

Bron: smulweb.nl

Tong Picasso

Ingrediënten 8 sliptongen 4 eetlepels bloem 2 eetlepels boter ½ citroen (geperst) 1 cm verse gemberwortel (geraspt) ½ bakje verse ananas (a 250[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

Ingrediënten 1 zakje verse koriander (15 g) 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gembersiroop 6 eetlepels yoghurtmayonaise 2 sneetjes oud witbrood 1[...]

Bron: ah.nl
Zomer: Kabeljauw met amandelkorst en[...]

Dit recept kwam ik een tijd geleden in de Boodschappen tegen. Weer eens iets anders met vis, courgette en wortel. Het is lekker licht als zomerse maaltijd en[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Zalm of kip met een amandel/kruidenkorst

Iedere dag bedenk ik wat ik voor bijzonders met het eten zal doen. Ook al eten we iets si pels, vaak maak ik dan een bijzonder toetje of probeer eens wat[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl
Forel met amandelen

De buurman had prachtige forellen gevist, waarvan ik er een paar mocht hebben. Een klassiek gerecht uit de Franse keuken: Ingrediënten: 1 forel p.p. bloem[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm met Cranberry Peterselie Notenkorst

Zalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Macaroni-Zalm ovenschotel

voor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen in amandelsaus uit Argentinie

1 kop water 1 kop droge witte wijn 450 g gepelde steurgarnalen 450 g Jacobsschelpen 1,5 kop vers broodkruim 1 kop melk 4 lepels boter 3 gesnipperde uien 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte forel mousse met peterselie sausje en[...]

voor 10 personen Ingrediënten 10 personen: 5 verse forellen 250g roomkaas (zonder kruiden) peterselie (1bosje) 1 teen knoflook, fijngehakt 1 pot fond[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met Amandelen

voor 4 personen 4 moten kabeljauw - 70 gram amandelpoeder - 70 gram boter - 1 ui -1 teentje knoflook -4 tomaten -peterselie - cayennepeper - paprikapoeder - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte forel mousse met peterselie sausje en[...]

voor 10 personen Ingrediënten 10 personen: 5 forellen (woensdag ophalen) 250g roomkaas (zonder kruiden) peterselie (1bosje) 1 teen knoflook, fijngehakt 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met mosterd-roomsaus

voor 4 personen 1 Groot en 1 klein pak kabeljauw- of schelvisfilets, 2 eetlepels citroensap, zout en peper, 1/2 eetlepel boter, 1/8 liter slagroom, 2[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm met een kruidig kerriekorstje

Ik ben voor het zaterdagdiner toch in 100Calorieën aan het blade- ren en daarom besluit ik dit recep met vis te maken bij de gevulde courgettes . Omdat het er[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Koolvis met een kaas - notenkorst

Diavoorstelling van Gabriella's gerechten. Ingrediënten: 500g broccoli 1 bloemkool 2 wortels Zout en peper Nootmuskaat 1 ui 1 el bloem 250ml melk 750[...]

Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy