Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Vraag me niet waarom, maar ik heb altijd een blikje, of meerdere, tonijn in huis. Ik vind het heerlijk, dat is het niet. Maar ik koop altijd een blikje als ik[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlIngrediënten 6 eetlepels olie 1 ui (gesnipperd) 4 teentjes knoflook (gesnipperd) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 16 groene olijven (in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 6 kabeljauwfilets 2 teentjes knoflook, fijngehakt tijm, naar smaak oregano, naar smaak zout en peper, naar smaak 60 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zwaardvis filets 3 eetlepels olie zout en peper naar smaak 2 eetlepels gesneden verse peterselie 1 eetlepel gesneden verse[...]
Bron: allrecipes.nlgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen uitdaging voor het blog-event van april Iets uit Niets Na wat gesnuffel in mijn voorraadkast vond ik een aantal dingen die wel bij elkaar passen, sommigen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 750 gr zalm zonder vel of graat, in fijne stukjes gehakt (eventueel in de keukenmachine) 500 gr schelpdiertjes naar keuze, ook in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlWie wat bewaart, die heeft wat. Zo zegt men. Ik bewaar recepten en zie meestal door de vele knipsels het gerecht niet meer, maar sommige pareltjes duiken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 400 g snijbonen (in stukken) 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode paprika (in dunne repen) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Diepvries of verse vis bijv. kabeljauw of zalmfilet (ik gebruik zelf de diepvries en dat is prima!), italiaanse roerbakgroente (bijv. AH),[...]
Bron: smulweb.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl