Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 zijde verse zalm 1 korte prei 1 grote winterwortel ½ venkelknol bakpapier boter versgemalen peper en zeezout versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 15 g boter 75 g winterpeen (in stukjes) 1 ui (gesnipperd) 1 kleine prei (gewassen en in ringetjes) 1 stengel bleekselderij[...]
Bron: ah.nlNa een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen 750 gr rivierkreeft vlees, 500 ml sinaasappel sap gezeefd, 100 ml pernod, 100 ml cointreau, 100 gr kristal suiker, 2 venkels, 2 granny[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr kabeljauw peper en zout, naar smaak 1 venkelknol, in stukjes gesneden 2 tomaten, in plakjes 75 ml witte wijn 6 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 pak puree voor ovenschotel 2 eetl provencaalse kruiden zout en peper 1 grote venkel 2 eetl boter scheutje witte wijn 400 gr kabeljauwfilet 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 velletjes bladerdeeg (diepvries); 500 gr zalmfilet; 150 gr Hollandse garnalen; 2 dl witte wijn (bv riesling of chardonnay); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 teentjes knoflook 1 venkelknol 3 paprika′s 1 kleine rode chilipeper 50 gr boter geraspte schil en sap van een halve sinasappel 300 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pak puree voor ovenschotel 2 eetl provencaalse kruiden zout en peper 1 grote venkel 2 eetl boter scheutje witte wijn 400 gr kabeljauwfilet 2[...]
Bron: smulweb.nl