Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g spaghetti 1 bak romatomaten (a 750 g) 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g) 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g winterpeen (in plakken) 1 prei (in ringen) 3 tenen knoflook 300 g reuzengarnalen (zak 500 g,[...]
Bron: ah.nl250g Gamba`s of andere garnalen 2 tenen knoflook 2 eetlepels ketjup Scheut whisky of cognac (+/- 3 eetlepels) 4 eetlepels witte wijnazijn Flinke scheut[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 10 grote garnalen (Liefs grote Gamba′s) 1 komkommer gewassen 250 gram hollandse garnalen Klein beetje Pernot (anijsdrank) mag evt. ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Diepgevroren naakte coquilles (ca.4 pp) en diepgevroren gepelde gamba′s(ca.3 pp), 2 sjalotjes, 1 dl.rode of witte Port, 3 eetl. milde[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo Gamba′s * 3 a 4 tenen knoflook * 1 grote ui * 1/4 tot 1/2 gele peper (Madame Jeanette) * 1 tomaat * 1 theelepel Aji-No-Moto (bij de Toko[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 groene preibladeren, 24 gamba′s, sap van 2 limoenen, 11/2 dl olie. voor de saus: 1 dl azijn, 1 el suiker, 5 cm verse gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 gamba′s (grote garnalen) 8 plakjes rauwe ham, balsamico of rode wijnazijn, paar sprietjes bieslook en pijnboompitten. 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 20 gekookte gamba′s * 2 el fijngehakte dille, vers/diepvries * (en eventueel 4 takjes voor de garnering) * 1 el azijn * ? tl suiker *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gekookte gamba′s 2 eetlepels fijngehakte dille , vers of diepvries (en eventueel 4 takjes voor de garnering) 1 eetlepel azijn ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kleine honingmeloen 2 eetl.tomatensap 2 eetl. appelazijn 2 eetl. heldere honing 1 eidooier 500 g garnalen, gekookt en gepeld 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 grote rauwe gamba?s 3 knoflookteentjes 3 eetlepels olijfolie zout (versgemalen) peper 4 eetlepels gesnipperde peterselie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl