Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g worteltjes en doperwten panklaar 3 bosuitjes 100 g rivierkreeftjes 150 g gekookte mosselen 125 g roze garnalen 8 el cocktailsaus met[...]
Bron: ah.nlZeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 3,75 kg verse mosselen 1 wortel, geschild en in plakjes 1 ui, geschild en in plakjes 1 1/2 stengel bleekslederij 1 laurierblad 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 70 gr boter 2 wortels, in plakken 1 kleine prei, in ringen 2 eetlepels selerieblad, gehakt 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,5 kg mosselen 1 zakje mosselgroenten (wortel, ui en peterselie), heel fijngesneden 100 ml witte wijn 30 gr boter 30 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 preien 1/2 selderijknol 3 flinke wortelen 3 eetlepels olie 2 uien 500 ml bouillon 1 teentje knoflook 500 gr gefileerde vis 100[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 gesnipperde sjalotten - 200 gr gekookte mosselen (zonder schelp) - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet (vers of van geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nl