kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tabasco sambal

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Saffraan garnalen met gnocchi en[...]

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]

Bron: allrecipes.nl

Curry garnalen spaghetti

Ingrediënten Porties : 4 400 g spaghetti 500 g garnalen, schoongemaakt of uit de diepvries 200 g tomaten in blikje 125 g slagroom 2 eetlepels curry 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm en garnalen spaghetti schotel

Ingrediënten Porties : 4 2 zalmfilets van 200g 2 theelepels verse dragon 1 of 2 eetlepels rode wijn 4 grote garnalen, gepeld 225g ongekookte spaghetti 8[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken zalm met Parmezaanse kaas

Ingrediënten Porties : 4 4 zalmfilets (van elk 120 gr) 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 45 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Siciliaanse garnalen met saghetti

Ingrediënten Porties : 4 2 courgettes, julienne gesneden 16 rauwe tijgergarnalen, zonder schaal 2 knoflookteentjes, geplet 20 zwarte kalamata olijven,[...]

Bron: allrecipes.nl
Coquilles op parmezaancrème, met uitgebakken[...]

Ingrediënten Porties : 2 4 coquilles p.p. naar smaak Parmezaanse kaas, geraspt 4 plakjes spek (ontbijtspek, prociutto, o.i.d.) 125 ml. crème fraîche[...]

Bron: allrecipes.nl
Tonijn-lasagne

Ingrediënten Porties : 4 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes 250 gr lasagnebladen 1 liter bechamelsaus[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige krab Newburg

Ingrediënten Porties : 4 75 gr boter 450 gr vers krabvlees 475 ml zure room, op kamertemperatuur 1/4 theelepel gemalen zwarte peper 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Viskoekjes met pesto

Ingrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 375 g witte-visfilets, zoals kabeljauw of schelvis 100 ml halfvolle melk[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken kabeljauw in Italiaanse stijl

Ingrediënten Porties : 4 4 eetlepels gekruide paneermeel/broodkruim 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 2 eetlepels geraspte Pecorino Romano kaas 1/4[...]

Bron: allrecipes.nl
Gezonde zalm-quiche

Ingrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterraanse gebakken vis

Ingrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken kreeft

Ingrediënten Porties : 6 50 gr paneermeel 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas 2 lente-uitjes, dun gesneden 50 gr boter, gesmolten 1 eetlepel citroensap[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegrilde kabeljauw met parmezaanse kaas

Ingrediënten Porties : 8 100 gr Parmezaanse kaas 50 gr boter, op kamertemperatuur 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels vers citroensap 1/4 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Hartige coquilles met vermicelli

Ingrediënten Porties : 6 450 gram vermicelli 60 gram boter 2 tenen knoflook, fijngehakt 900 gram coquilles, afgespoeld en drooggedept 3 eetlepels gehakte[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy