Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zwaardvis filets 3 eetlepels olie zout en peper naar smaak 2 eetlepels gesneden verse peterselie 1 eetlepel gesneden verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 zalmfilets, bij voorkeur zonder vel of graten * 190 gr. linze * 1 ui * Olijfolie * wat citroensap * Verse tuinkruiden melange van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 trostomaten (middelgroot), gehalveerd 7 el olijfolie Zout Peper 2 el bruine suiker 1 tl gedroogde oregano 4 moten tonijn van 2 cm dik (500[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 (170 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlWie wat bewaart, die heeft wat. Zo zegt men. Ik bewaar recepten en zie meestal door de vele knipsels het gerecht niet meer, maar sommige pareltjes duiken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comvoor 2 personen Diepvries of verse vis bijv. kabeljauw of zalmfilet (ik gebruik zelf de diepvries en dat is prima!), italiaanse roerbakgroente (bijv. AH),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]
Bron: allrecipes.nl