Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 8 personen - 150 gram gerookte heilbot - 2 sjalotten - 5 cl balsamico-azijn - 10 cl olijfolie - 1 citroen - 1 tomaat - verse groene kruiden (kervel,[...]
Bron: smulweb.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 3 x 200 g kabeljauwhaasjes (in 4 stukken) 100 g gekookte bieten (schaal 500 g) 1 sjalotje 3 eetlepels verse peterselie (plat) 80 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (zak a 1 kg) 4 grote uien 2 courgettes 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g rozijnen 50 g boter 400 g zalmfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte bietjes 3 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 1 kg knolselderij 600 ml volle melk 1 snee witbrood 50 g gezouten pecannoten 1[...]
Bron: ah.nlWitvis met een frisse en licht pittige saus; ideaal voor op een zomeravond wanneer je niet al te zwaar wil tafelen! Heerlijk in combinatie met een salade van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 8 verse zeebaarsfilets met huid zeezout 4 rijpe trostomaten 60 gr. gezouten kappertjes, zorgvuldig afgespoeld ¼ bos platte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 st. komkommers 2 el. crème fraïche 1 bosje peterselie 1 el. witte wijnazijn of balsamicoazijn 2 verse makrelen van ca. 500
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pesto: - 1 teentje knoflook - bosje verse basilicum - bosje verse peterselie - 10 gram pijnboompitten - ? eetl. mosterd - ? eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 grote rauwe gamba?s 3 knoflookteentjes 3 eetlepels olijfolie zout (versgemalen) peper 4 eetlepels gesnipperde peterselie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl