Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Wat ik zelf het meest geweldig vind aan deze garnalencocktail, is het randje van peterseliegroen. (glas ondersteboven dopen in achtereenvolgens eiwit en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comScampi's in duivelsaus. Heerlijk ;-) Wat heb je nodig? Ingrediënten (4 personen) 500 gram scampi GEPELD 1 el cognac 1 sjalotje fijngesnipperd 1 doos[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.bevoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nl8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]
Bron: smulweb.nl250g Gamba`s of andere garnalen 2 tenen knoflook 2 eetlepels ketjup Scheut whisky of cognac (+/- 3 eetlepels) 4 eetlepels witte wijnazijn Flinke scheut[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlDe Feestdagen komen er weer aan en dan staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu. · 4 eetlepels mayonaise · 1 eetlepel ketchup[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlZalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben net terug van een weekje Spanje en het was genieten van begin tot eind! Het weer was goed, het verblijf in de Bed & Breakfast La Puerta del Sueno[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nl