Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 490 recepten
voor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 250 gram Hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel versgehakte bieslook Limoendressing 1 bekertje (125 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlFette di pesce dorati alla siciliana Ingrediënten : 4 moten goudbrasemfilet (of roodbaars of andere witvis) van elk 200 gram het sap van 1 citroen 2 teentjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWij zijn dol op vis en als we zin hebben in iets lekkers tussendoor haal ik nog weleens grote garnalen uit de vriezer en maak ik dit snelle gerecht.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nl