Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen - 4 gefileerde zalmforrellen a 300 gram - boter om de borden mee in te vetten - zout en vers gemalen peper voor het garneren: bijvoorbeeld -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 500 g broccoli 2 tenen knoflook 75 g boter 1 el gedroogde dragon 300 g zalmfilet (in stukjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte bietjes 3 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 1 kg knolselderij 600 ml volle melk 1 snee witbrood 50 g gezouten pecannoten 1[...]
Bron: ah.nlDit is is een vereenvoudigde versie van een recept van Jeroen Meeus van het Belgische TV programma Dagelijkse Kost voor een smakelijk voorgerechtje met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond kabeljauwfilet 2 ons mosselen 2 ons garnalen 20ns champignons 50 gram boter 3 groeteeetlepels bloem 2 dl visbouiilon (evt. zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 heilbot 1? kilo 2 kleine courgettes 100 gram verse spinazie 50 gram aardappel 200 GRAAM KNOLSELDERIJ 100 ml visfond 50 ml droge witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1/2 liter witte wijn 1/2 liter visbouillon 200 gram garnalen 30 gram bloem 3 eetlepels peterselie peper zout paprikapoeder 50 gram gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 heilbot 1? kilo 2 kleine courgettes 100 gram verse spinazie 50 gram aardappel 200 GRAAM KNOLSELDERIJ 100 ml visfond 50 ml droge witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1/2 liter witte wijn 1/2 liter visbouillon 200 gram garnalen 30 gram bloem 3 eetlepels peterselie peper zout paprikapoeder 50 gram gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gesnipperde sjalotten - 200 gr gekookte mosselen (zonder schelp) - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet (vers of van geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen `puree: 1 kleine knolselderij - 1dl melk - 1dl room.:saus 2dl sherry - 4 dl room - 2 sjalotjes - 100 gr boter. voor de rest: 5 stukken[...]
Bron: smulweb.nl