Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 8 grote rauwe garnalen, gepeld, 2 el. vissaus, frituurolie, 1-2 el. bloem, ? rode paprika, in stukjes Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g. witvis(liefst roodbaars) 2 eetl. bloem 2 eetl. zonnebloemolie 200 g. sperziebonen 1 rode paprika 1,5 theel. rode currypasta 1 ui 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter, Vloeibaar 1 bosje koriander 16 grote diepvriesscampis zout 1 teentje knoflook 1/2 kopje citroensap Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 2 personen: 170 gram rijst (pandan of basmati) 500 ml visbouillon (van 1 blokje) 1 ui, gesnipperd 1 stuk prei (200 gram) in ringen 3 lepels[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 5 eetlepels bloem 2 theelepels komijn 500 g kabeljauwfilet (in stukken van 2) 6 eetlepels olijfolie 1 rode peper ½ citroen (uitgeperst)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g snelkookrijst 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 2 rode pepers 100 ml lichte sojasaus 3 eetlepels sesamolie 200 ml sake (slijter) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos worteltjes 1½ eetlepel bloem 2 theelepels kerriepoeder 6 scholfilets 50 g boter of margarine ½ theelepel gemberpoeder ½[...]
Bron: ah.nl