Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 4 sjalotten (schoongemaakt) 200 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes 1 el slagroom 150 g roomboter (koud en in kleine blokjes)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nl- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 2 Schotse zalmhaasjes of zalmfilets (Ã 200 g) 1 zakje verse dille (15 g) 1 theelepel witte peperkorrels 1 eetlepel grof zeezout 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sliptongen 4 eetlepels bloem 2 eetlepels boter ½ citroen (geperst) 1 cm verse gemberwortel (geraspt) ½ bakje verse ananas (a 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 vleesbouillontablet 1 gedroogd chilipepertje 3 kleine venkelknollen 2 eetlepels olijfolie extra vierge 1 envelopje saffraan 2 zalmhaasjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot visfond (380 ml) 1 envelopje saffraandraadjes 2 dl koksroom 75 g zeeaster (groente) 1 eetlepel sherry 100 g gerookte zalmblokjes zout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot visfond (380 ml) 2 x 250 g schelvisfilet ((2 schaaltjes a 250 g), in 4 stukken) 125 ml witte wijn 1 ui (in 6 parten) 40 g boter (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]
Bron: ah.nl