appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | kersenijs maken
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder courgette sojasaus rode peper

Gevonden 22 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus

Ingrediënten 300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met zoet-zure wortels, bokchoy en[...]

voor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]

Bron: smulweb.nl

kabeljauw  met kruidenkorstje

voor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalmfilet met paksoi, aardappelpuree,[...]

Joehoe! Vrolijk Pasen allemaal! :D Hebben jullie al een verrukkelijk paasontbijt achter de kiezen? Ik niet. Ik at vanochtend gewoon saaie droge crackers. Pasen[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Ei-Tonijn Salade

Even 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Gestoomde kabeljauw met paksoi

Ik had zin in een Oosters gerecht, maar daar botsen de principes van "Een leven lang fit" toch wel mee. Want Oosterse gerechten worden doorgaans geserveerd met[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Zachtgegaarde vis in currysaus met paksoi

Het was vrijdag visdag althans deze vrijdag. Op vrijdag heb ik alle tijd om langs de visboer te gaan en daardoor eten we vaak vis op vrijdag. Verder had John[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Gestoomde vispakketjes met paksoi en sinaasappel

Ingrediënten 2 teentjes knoflook 4 cm gemberwortel 1 sinaasappel 2 theelepels grove mosterd 1 eetlepel (roerbak)olie zout en versgemalen peper 1 struikje[...]

Bron: ah.nl
Zalm met paksoi

Ingrediënten 1/2 zak wilde zalmfilets ((a 750 g), ontdooid) 1 pak miehoen (250 g) 3 el zonnebloemolie 1 ui (in halve ringen) 1 paksoi (in stukjes van 2[...]

Bron: ah.nl
Koolvis in kruidige limoensaus met rijst

Ingrediënten 300 g witte rijst (zak 1 kg) 1 blikje ananasschijven (op sap (432 g), in stukjes) 100 ml wok essentials (Lime & Spice Seafood (flesje 240[...]

Bron: ah.nl
Rode viscurry met pandanrijst

Ingrediënten 300 g pandanrijst 2 rode uien 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 225 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 cup rode curry pasta (100 g) 1 pakje[...]

Bron: ah.nl
Gekaramelliseerde koolvis met groenten

Ingrediënten 1 pak koolvisfilet (400 g, diepvries, ontdooid) 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1/2 fles woksaus (ginger & garlic (a 200 ml)) 300 g[...]

Bron: ah.nl
Paksoi, gamba's & rode currey met rijst of[...]

Gamba's op hoog vuur met knoflook bakken. Uit de pan halen. Uitje fruiten, rode curry, paksoi toevoegen. Scheutje kokosmelk. Gamba's erbij. Garneren met verse[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Paksoi, gamba's & rode curry met rijst of[...]

Gamba's op hoog vuur met knoflook bakken. Uit de pan halen. Uitje fruiten, rode curry, paksoi toevoegen. Scheutje kokosmelk. Gamba's erbij. Garneren met verse[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Japanse visfondue

voor 4 personen Visbouillon of 3 tabletten Peen, ui en prei Soja Gember Dille Bleekselderij Paksoi Parijse worteltjes Sperziebonen Ananas Vis zoals zalm,[...]

Bron: smulweb.nl
Grote garnalen met gember en prei

voor 4 personen 4 cm gemberwortel 2 prei, schuin in ringen 500 gr diepvries wokgarnalen 2 eetlepels meduim dry sherry 2 eetlepels soja saus sambal 1 ui 3[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy