Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars . 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 1 bakje gesneden champignons (125 g) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gele paprika (in reepjes) 1 zak Provençaalse[...]
Bron: ah.nlDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comHier zitten we dan, tussen de verhuisdozen. Woensdag gaat het gebeuren. We gaan verhuizen. We hebben een plekje gevonden waar we al onze (werk)dromen uit[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond kabeljauwfilet 2 ons mosselen 2 ons garnalen 20ns champignons 50 gram boter 3 groeteeetlepels bloem 2 dl visbouiilon (evt. zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote tomaten 250 gr champignons 2 grote Kabeljauw of Victoriabaars filets 2 uien 2 kuipjes Boursin met peper 1-2 glas witte wijn beetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram gefileerde zalm 200 gram gefileerde kabeljauw en/of schelvis 1 kleine ui, ragfijn gesnipperd 200-300 gram kleine champignons,[...]
Bron: smulweb.nl