Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
voor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp een avond zat ik naar Topchef te kijken. En hoorde daar meesterkok Kranenborg iets zeggen in de zin van "weinig verrassend, erg klassiek om vis met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 moten zalm sap van 1 citroen 1 ui, gehalveerd en gepeld 1 sinaasappel, gehalveerd 2 kruidnagelen 1 laurierblaadje 250 ml witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 400 gram gesnipperde rode ui - 1 ui met daarin 2 kruidnagels en 1 laurierblaadje gestoken - zout&peper - snufje suiker - een kwart liter[...]
Bron: smulweb.nl