Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 10 3 (normale) sjalotjes 4 sinaasappelen 10 x 100 gr zeeduivelfilet met graat zout en peper 2 dl droge cider Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivel van 1,5 kg. * 20 lente-uitjes. * 1 dikke plak 1/2 cm Gandaham,gedroogde ham,in repen gesneden. * 250 gr wilde gemengde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de zeeduivel-zalmrolletjes: 800 g zeeduivelfilet (niet te dikke, maar lange stukken) 150 g zalmfilet 150 g gerookte zalm 400 g wilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. tempurabloem (toko′s of grote supermarkten0 1 1/2 dl.ijskoud bronwater met koolzuur zonnebloemolie Naar keuze stukjes:(2 cm)[...]
Bron: smulweb.nl