vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder paddestoelen rode ui penne

Gevonden 156 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zalm met abrikozen-gember glacering

Ingrediënten Porties : 4 335 ml abrikozensap 55 gr gedroogde abrikozen, in stukjes 2 eetlepels honing 2 eetlepels zoutarme ketjap 1 eetlepel vers[...]

Bron: allrecipes.nl
Grote garnalen met asperges

Ingrediënten Porties : 6 500 ml water 2 bosjes asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 2 eetlepels plantaardige olie 24 grote verse garnalen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegrilde makreel in teriyakisaus

Ingrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]

Bron: allrecipes.nl
Zwaardvis in mango-gember chutney

Ingrediënten Porties : 4 1 kg zwaardvissteaks 2 eetlepels citroensap 110 ml droge sherry 1 eetlepel gember, fijngesneden 285 gr mango chutney[...]

Bron: allrecipes.nl
Snelle viscurry

Ingrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]

Bron: allrecipes.nl
Geglaceerde zalm met paksoi en shiitakes

voor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]

Bron: smulweb.nl
Romige viscurry uit de wok met kabeljauw

voor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gravad lax (gemarineerde zalm) met sinaasappel[...]

voor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]

Bron: smulweb.nl
Sashimi van Tonijn

voor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen Bereidingswijze Snijd de[...]

Bron: smulweb.nl
DORADE IN EEN SAUS MET `VISAROMA`

voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw in spekjasje met aardappelsalade

voor 6 personen 6 stukken kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 18 sneetjes spek Voor de puree van zongedroogde tomaatjes : 100 gr zongedroogde tomaatjes op[...]

Bron: smulweb.nl
VISKOEKJES MET OESTERSAUS

voor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketjes met citroengras

Ingrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met gember en bosuitjes

Ingrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]

Bron: allrecipes.nl
Gestoomde tonijn met soja-gember saus

Ingrediënten Porties : 8 1kg verse moten tonijn 100ml sojasaus 100ml sherry 100ml plantaardige olie 1 bosje lenteuitjes, fijngehakt 2 eetl gehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy