Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlIk ben net terug van een weekje Spanje en het was genieten van begin tot eind! Het weer was goed, het verblijf in de Bed & Breakfast La Puerta del Sueno[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe Feestdagen komen er weer aan en dan staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu. · 4 eetlepels mayonaise · 1 eetlepel ketchup[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlScampi's in duivelsaus. Heerlijk ;-) Wat heb je nodig? Ingrediënten (4 personen) 500 gram scampi GEPELD 1 el cognac 1 sjalotje fijngesnipperd 1 doos[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nl800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 eetlepel boter 1 eetlepel (olijf)olie 1 bekertje creme fraiche 1 eetlepel zwarte peperkorrels 4 zwaardvissteaks (a 200 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Grote garnalen/staarten 4 per persoon ansjovis (bij voorkeur in olijfolie) 2 blikjes room 125 ml olijfolie witte wijn flinke scheut cognac[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nl