Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen TERRINE: 300 g witte visfilet naar keuze, 200 g zalmfilet, 4 eieren + 2 eiwitten, 100 g fijngehakte diepvries-spinazie , 1 bosje bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 el mayonaise 4 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWij wilden 2 weken terug wel eens zelf lekkerbekjes proberen te maken, en dat hebben we geweten. Het heeft echt allemaal heel goed uitgepakt, met uitzondering[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel kwark 1 eetlepel citroensap 2 bakjes Hollandse garnalen (zalmblokjes en dillemix (a 100 g)) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 1 rode ui 300 g tijgergarnalen (diepvries zak a 500 g) 3 theelepels kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappels (zak a 1 kg) ½ pot volle kwark (a 500 g) 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels Dijonmosterd (pot a 215 g)[...]
Bron: ah.nlGevulde tortilla's met een verrassende vulling. Ingrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl