Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 269 recepten
voor 4 personen 500 gr trostomaten 200 ml slagroom 1 tl worcestersaus 1 1/2 el tomatenpuree 2 tl fijne kristalsuiker 1 kleine krop botersla, bladeren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw (of goedkopere soort witte vis zoals koolvis). 100 gram fijne havermout 1 kleine ui Paar takjes peterselie Circa 2[...]
Bron: smulweb.nlNormalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 4 personen 800 gram kabeljauwfilet * 2 dl wijn (wit/droog) * 1 ui * 1 paprika (groen) * 1 paprika (rood) * 70 gram tomatenpuree * 8 aardappelen * 1[...]
Bron: smulweb.nlPeper zout aromat worcestershiresaus 2 blikjes zalm 4 flinke eetl. mayonaise 5 eetl. yoghurt 4 flinke eetl. ketchup 3 hardgekookte eieren 6 blaadjes gelatine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 grote aardappel (vastkokend) 1 el mayonaise 3 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn (fles 500 ml) 1 tl suiker 1 tl kerriepoeder 1[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 tonijnsteaks; 1 kleine ui; 2 teentjes knoflook; 2 eetlepels olie; 1 eetlepel sesamzaadjes; 2 theelepels bruine suiker; 8 eetlepels ketjap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nl