Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetleepels zonnebloemolie 500 gr garnalen, gepeld, klein of groot 250 gr pompoen , gesneden in grote blokken 400 gr (1 blik) coco melk 100ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetleepels zonnebloemolie 500 gr garnalen, gepeld, klein of groot 250 gr pompoen , gesneden in grote blokken 400 gr (1 blik) coco melk 100ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen ((zak 3 kg), geschild) 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 zak zuurkool (naturel (500 g)) 2 schaaltjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 3 uien (grofgesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel dille 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen 1 citroen 40 g boter 400 g doperwten (diepvries) 2 uien 2 wortels 2 el olijfolie 500 ml halfvolle melk 200 g witvisfilets[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2grote uien 1teentje knoflook 1 eetl.tomatenpuree 25gr boter 25gr bloem 2visbouillontabletjes peper/zout /nootmuskaat 1liter melk[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr zuurkool 500 ml water 250 ml witte wijn 1 klein blikje (ong. 200 gr) ananasstukjes 2 slagersrookworsten ruim 1 kilo[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 grote kreeften 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 kg verse tomaten, gesneden 1 stengel selderij, gesneden 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nl1 kop water 1 kop droge witte wijn 450 g gepelde steurgarnalen 450 g Jacobsschelpen 1,5 kop vers broodkruim 1 kop melk 4 lepels boter 3 gesnipperde uien 1[...]
Bron: smulweb.nl