Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen VOOR VISKOEKJES: 600 g kabeljauwfilet 15 g verse koriander met stelen of wortel van koriander 1 rode peper, zonder zaden 1/2 t zout 1 ei 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 56 400g bloemkoolroosjes 800g inmaak uien 300g gehakte rode paprika 300g gehakte groene paprika 250g gehakte bleekselderij 2[...]
Bron: allrecipes.nl1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 koolvisfilets ((400 g), ontdooid) 8 el olijfolie 100 g paneermeel (pakje 400 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 1 bos peen (schoongemaakt) 4 el olie 2 el vloeibare honing 6 el sojasaus (flesje 150 ml) 1 el[...]
Bron: ah.nl