vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder makreel appel citroen

Gevonden 14 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencurry

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Gezouten kabeljauw

Ingrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]

Bron: allrecipes.nl

Tong in Venetiaanse marinade

De sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zoetzure garnalen

Ingrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]

Bron: ah.nl
Zalm in balsamicojus met courgette

Ingrediënten 300 g pandanrijst (zak a 1 kg) 4 grote uien 2 courgettes 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g rozijnen 50 g boter 400 g zalmfilet[...]

Bron: ah.nl
Zalm tikka met notencouscous

Ingrediënten 700 g broccoli (in kleine roosjes) 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) ½ zakje elitehaver (noten-rozijnenmix, a 200 g) 4 el[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus

Ingrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 400 g couscous 100 g rozijnen 12 eetlepels olijfolie 2 sinaasappels (uitgeperst) 2 zakjes verse basilicum[...]

Bron: ah.nl
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade

Ingrediënten 12 vissticks (diepvries) 300 g gesneden witte kool 3 el blanke rozijnen 4 el yoghurtdressing bieslook 450 g tuinerwten (diepvries) 200 g[...]

Bron: ah.nl
Venetiaanse  vis

Deze op Venetiaanse wijze bereide en geconserveerde vis kunt u enkele uren van tevoren maken en is dus ideaal voor een etentje. Ingrediënten: 1 kg kleine[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Scampi's op Thaise wijze

voor 4 personen 24 scampi of gambas 2 stengels prei 2 sjalotten halve kop rozijnen halve ananas paar lepels bruine suiker peper en zout flinke portie curry[...]

Bron: smulweb.nl
Middeleeuwse viskoekjes met peperkoeksaus

Het cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gegrilde vis met salsa

Bleekselderij.125 Gr. Groene olijven 60gr 3 el kappertjes 70 Gr. Goede bolle rozijnen 1 1/2 el sherry azijn 4 el olijfolie 3 el honing 15 Gr. Bladpeterselie[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi's op Thaise wijze

voor 4 personen 24 scampi of gambas 2 stengels prei 2 sjalotten halve kop rozijnen halve ananas paar lepels bruine suiker peper en zout flinke portie curry[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy