Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets of zalmmoten 2 el olijfolie zout en versgemalen peper 1 bakje oesterzwammen 2 el zonnebloemolie 2 sjalotjes, fijngesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had zin in een Oosters gerecht, maar daar botsen de principes van "Een leven lang fit" toch wel mee. Want Oosterse gerechten worden doorgaans geserveerd met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 courgette (in de lengte gehalveerd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 cm verse gember (geschild) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr tilapiafilet (kan ook pangasius of kabeljauw) 150 gr sugar snaps 1 mango 1 spaans pepertje 4 bosuitjes 3 el olijfolie citroensap (halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr tilapiafilet (kan ook pangasius of kabeljauw) 150 gr sugar snaps 1 mango 1 spaans pepertje 4 bosuitjes 3 el olijfolie citroensap (halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram gamba′s (scampi′s, of grote garnalen) olijfolie 1 ui 3 dl room 1 visbouillonblokje 2 eetl sherry 1 eetl paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nl* stuk of 8 mooie gamba′s of coctailgarnelen per spies * oestersaus * ketjap manis * mespuntje sambal * tipje tobasco * scheut olijfolie 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nl