Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 250 g) 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 1 takje tijm (zakje a 15 g) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 4 pangasiusfilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 theelepels tijm (potje 10 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g witt rijst (zak 1 kg) 1 zak[...]
Bron: ah.nlSnij de coquilles in dunne plakjes en leg ze in een mengsel van olijfolie, citroen en kruiden naar keuze zoals tijm of oregano. Tip: een scheutje Limoncello in[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 2 personen 1 stuk verse heilbot van ongeveer 300 gram, 1/3 courgette, 2 bosuien, 50 gram geraspte pecorino, 1 dl. kookroom, 2 eetl. tijm-olie,zout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 6 bosuitjes, in zeer dunne ringetjes 15 g verse gemberwortel, geschild en geraspt 2 eetl. citroensap 4 flinke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 ratatouillepakket (1 aubergine, 1 courgette, 1 ui, 1 paprika, takje tijm, teentje knoflook, 1 tomaat) of 1 pak ratatouille uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 gr zeewolf,eiwit,tijm,courgette,room bloem,olijfolie en olie om in te frituren,rauwe kroepoek. Voor de tomaten-confit: 18 middelgrote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 anjovisfilet (blik) 8 Kersentomaatjes. 2 blaadjes verse basilicum. 1 el( balsamico) azijn. 1 kleine courgette. 2 tl olie. 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 stuk verse heilbot van ongeveer 300 gram, 1/3 courgette, 2 bosuien, 50 gram geraspte pecorino, 1 dl. kookroom, 2 eetl. tijm-olie,zout,[...]
Bron: smulweb.nlDit keer een lekker gerecht voor de visliefhebber, kabeljauw met ansjovisrozemarijn olie. Dit visgerecht is in ongeveer 30 minuten te bereiden en voldoende[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nl