Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Voor mijn periodieke mantouxtest ben ik in Amsterdam en als ik daar dan toch ben, kan ik er ook best een culinair strooptochtje aan vast plakken. Vind ik. En[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 citroen 1 sinaasappel 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 4 el olijfolie mild (AH) 2 uien (in ringen) 1 zak Provençaalse wokgroente (400 g) 100 ml rode wijn (flesje 250[...]
Bron: ah.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 4 personen 12 eieren 4 eetlepels koud water 1 eetlepel maïzena ½ theelepel zout Peper Nootmuskaat 6 eetlepels Hollands goud Puur 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]
Bron: smulweb.nl300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen VOOR VIS: 250 g visfilet 1 cm gember, fijn 1 lente-ui, fijn 1/2 e rijstwijn of droge sherry mespunt gemalen witte peper 1/4 t zout frituurolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 el zonnebloemolie 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g reuzengarnalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g sperziebonen 2 tenen knoflook 4 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 250 g cherrytomaten (bakje) 120 g gerookt ontbijtspek (pakje) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el ketjap 1 tl gemberpoeder 1 el honing 1 el witte balsamicoazijn 300 g zalmfilet (in blokjes van 3 x 3 cm) zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 300 g tagliatelle (zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nl