Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
400 gram kabeljauwfilet of andere witvis 2 teentjes knoflook 1 lenteuitje gesnipperd scheutje gembersiroop 2 tl rode rode currypasta 1 eetlepel vissaus ca. 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn eigen variant maar deze van Delia zijn vast ook grandioos! Thai Fish Cakes with Cucumber Dipping Sauce Wij aten ze laatst weer bij Bird op de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 1 casino(wit)brood (ongesneden) * 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas * 250 gr. dungesneden gerookte zalm * Bieslook Verwijder de korst van het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTja ik zag het liggen in de bonus voor 2.99 ik dacht lekker makkelijk. Voor mijn verjaardag heb ik een japans/koreaans pakketje gekregen met sake-setje, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat niet veel mensen weten is dat garnalen heel sociale beestjes zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld een darmkanaal, net als wij. Ze lachen ook veel om typische[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk kom net terug van een week Texel en ben een paar uurtjes mee gevaren op een garnalenkotter alwaar ik werd getrakteerd op De Hel Van De Geinige Presentatie.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm te onthouden dit, feestelijk. 2 zalmfilets 1 winterwortel komkommer Maak een sausje van creme fraiche, sinaasappelsap en mosterd. Snij wat julienne van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen (recept van Sylvia Witteman uit het volkskrant magazine): 2 blikjes tonijn in olijfolie bosje peterselie bosje basilicum blikje ansjovis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl