chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | blonde linzen schotel | appeltaart voor 15personen | schotel met mexicaanse groenten | lamsbout ras el hanout
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gerookte kip forel

Gevonden 11 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Komkommer-tonijnrolletjes met groentensalade

Ik hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kreeft, rice cube, avocado, zeesla, krokante[...]

Wat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Botervis, Thaise saus, daikon, limoen krokant

Een speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Heilbot, butternut, peterselieolie, sabayon van[...]

't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Roodbaars, Jonagold appelen, beurre blanc,[...]

Roodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm in sesamkorst, fondant van prei en wortel,[...]

Woop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars, citroenpuree, schorseneer

Pure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Scampi's met bloedworst, krokant gebakken[...]

Dit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars, marinade van groentjes,[...]

Een lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gravad lax, gepocheerd ei, polenta, gepofte[...]

Over dit gerecht kan ik kort zijn. Heel kort zelfs. Eigenlijk hoef ik er maar een iets over kwijt: als je dit wil eten, dan moet je er 3 dagen op voorhand aan[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Schotse zalm mi-cuit, mix van tomaten, coulis[...]

De tijd dat de tomaten alleen maar rood en rond waren, ligt al heel lang achter ons. Momenteel zijn ze er in allerlei vormen, groottes en kleuren: groen,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy