Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen 250 g Hollandse of Noorse garnalen 4 tomaten 1/2 pepertje zonder zaadjes 1 avocado 4 eetl mayonaise of cocktail saus slaolie sla b.v.[...]
Bron: smulweb.nlIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBuiten het feit dat je allereerste-eigenste kookboek uitbrengen en met je hoofd in een prachtig magazine in 2015 allemaal heel leuk is, is het ook best wel[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 2 pakken maatjesharing (pak à 2 stuks) ½ zakje verse bieslook (à 25 g) 4 sneetjes casino witbrood 2 eetlepels boter 1 zakje rocket[...]
Bron: ah.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAls ik het druk heb, kan ik me echt ontspannen door te koken. Even gewoon bezig zijn, niet te 'moeilijk' denken... We hadden nog twee poontjes in de vriezer,[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVisschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g hollandse garnalen 4 tomaten 4 eetl mayonaise ( naar keuze) slaolie sla 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal[...]
Bron: smulweb.nlVoor mijn periodieke mantouxtest ben ik in Amsterdam en als ik daar dan toch ben, kan ik er ook best een culinair strooptochtje aan vast plakken. Vind ik. En[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Scampi`s (6 stuks/persoon) goede boter 2 dl room 2 koffielepels tomatenpuree 2 stengels prei 2 appels 1 koffielepel honing 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 rol kant-en-klaar zanddeeg (of hartige taart deeg) 1 eetlepel witte bloem 2 el Dijon mosterd 2 (120 gr) blikjes tonijn in[...]
Bron: allrecipes.nlErgens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEr lag nog bladerdeeg in de ijskast dat dringend moest gebruikt, er lag nog een broccoli naar mij te lonken die waarschijnlijk ook niet lang meer nodig had om[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be