Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
De venkel uit het groentenpakket van afgelopen week was het uitgangspunt van de maaltijd van gisteravond. Goede vriend M. kwam eten. En dat was al tijden[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 180 ml droge witte wijn 125 ml extra dikke room (50% vetgehalte) 75 ml kokosmelk 2 1/2 eetlepel kerriepoeder 225 gr koude,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 1 personen Voor de kokosnoot garnalen 1 el aardappelzetmeel 1 el sesamolie Een eiwitvan 1 ei snufje zout 100g rauwe gamba`s of grote garnalen , gepeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -2 kreeften van circa 600 g -**3 liter court-bouillon -30 ml olie -50 g fijngesnipperde sjalot -2 tenen knoflook (uit de knijper) -10 g[...]
Bron: smulweb.nlIdee 1}reepjes zalm,gekruid met zout en verse dille,even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd,een scheutje witte wijn en een lepeltje room fris.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 tilapiafilets, -sap van 1 citroen, -3 sneetjes oud witbrood, -2 eiwitten, -25 gram boter. Voor de saus: - 2 sjalotjes, -400 ml droge witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Voor de kokosnoot garnalen 1 el aardappelzetmeel 1 el sesamolie Een eiwitvan 1 ei snufje zout 100g rauwe gamba`s of grote garnalen , gepeld[...]
Bron: smulweb.nl