Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Zalmmousse Het koken en het bakken heb ik van huis uit meegekregen. Bij speciale gelegenheden en bij feestdagen werden er bij ons altijd extra lekkere dingen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kop Bechamelsaus 1/2 kop mayonaise 1 kop gekookte en geprakt krabvlees 1 middelgrote rijpe avocado 1 tl citroensap 2 blaadjes gelatine of 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr gekookte garnalen 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 5 eetlepels mayonaise 1 eetlepel worcestersaus 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Bulgursalade 200 g bulgur 1 el olijfolie, extra vergine 3 el citroensap 3 el fijngehakte verse peterselie 1 el fijngesneden vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 avocado's, pit verwijderd en in blokjes gesneden 2 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt 3 eetlepels Griekse yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 pond heilbotfilet 2 rijpe avocado in blokjes gesneden 18 rode gehalveerde kerstomaatjes 18 gele gehalveerde kerstomaatjes Een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 een paar plakjes bruinbrood, zonder korst 150 gr gerookte zalm 1 avocado, geschild en zonder pit 1 theelepel citroensap 1[...]
Bron: allrecipes.nl1 rode paprika==2 tomaten==1kleine ui==1 teen knoflook==1/2bosje peterselie==1tl.zwarte peper uit de molen==50ml witte wijnazijn==zeezout en peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 175 gram rauwe zalm 1 Halve komkommer 2 (eetrijpe)Avocado`s 75 gram veldsla Sojasaus Wasabi Sesamzaadjes Zout Voorbereiding Laat de zalm[...]
Bron: smulweb.nl