Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 3 personen 2 grote of 3 kleine zure haringen (samen circa 150 gram) 1 gekookte rode biet (circa 100 gram) 1 zoetzure augurk (circa 50 gram) 1/2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke vastkokende aardappelen, geschild, gekookt en in kleine blokje gesneden 2 flinke rode bieten, gekookt, geschild en in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 2 grote of 3 kleine zure haringen (samen circa 150 gram) 1 gekookte rode biet (circa 100 gram) 1 zoetzure augurk (circa 50 gram) 1/2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 8 ingemaakte haringfilets (best gemarineerd met ui, zonder olie) 300 gr magere yoghurt 1 eetlepel mosterd 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: allrecipes.nlMet een busje werden we opgehaald in Utrecht, ideaal. Het voelde stiekem een beetje zoals je wanneer je op schoolreisje ging. Dit keer zijn we naar[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comIngrediënten 1 pak Hollandse nieuwe haring (2 stuks) 4 kleine zoetzure augurken (potje 340 g) 1/2 komkommer (geschild) 1 el mayonaise 1 el crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak krieltjes (700 g) 1 ei (M) ½ bakje cherrytomaten (a 250 g) 5 zoetzure augurken 2 blikjes haringfilets in mosterd-roomsaus (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 sjalotjes 4 zoetzure augurken 100 g groene olijven zonder pit 2 potten Haring in Tomaten-madeirasaus (Ã 310 g) 1 meergranenstokbrood 1[...]
Bron: ah.nlDe start van het haringseizoen is al weer twee weken geleden begonnen. Een haring happen hoort natuurlijk bij het haringseizoen, maar wat denk je van een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 3 eetlepels Mayonaise 3 eetlepels Crème fraîche 1 snufje Zout 1 snufje Peper 1 theelepel Mierikswortel 5 stuks Haringen 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 kg rode bieten. 8 maatjes haring filets= dus van 4 haringen. 1 appel (middel groot) 1 grote zure augurk(zure bom) 200 gr zue room. 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr. visfilet(neem van alles wat), 30 gr. gepelde garnalen, 50 gekookte en uit de schelp genomen mosselen, 3/4 fonduepan olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nl