Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g witvisfilet, zoals wijting (ik had kabeljauw) 2 lente-uien, alleen het wit, in flinterdunne reepjes gesneden een paar reepjes[...]
Bron: smulweb.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het restje groenten dat ik overhad van Jamie's 15 minuten gerecht met zalm en groenten had ik nog broccoli en sugarsnaps over. Met wat garnalen uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVis met gember in sojasaus en roergebakken Chinese kool Ingrediënten : 300 gr gefileerde visfilet (schol, tongschar, kabeljauw) 1 lente-ui 2 plakjes verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe proberen één keer in de week vis te eten, dat kan van alles zijn, schol, schar, kabeljauw, makreel, zalm of net wat er op dat moment is. We eten de vis van[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl