vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder vanille

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vissticks deluxe

Ingrediënten 4 el sesamzaad (bakje 100 g) 2 x 200 g kabeljauwhaasjes 50 g boter 8 vellen filodeeg ((pak 10 vellen), ontdooid) zet alles op mijn lijst[...]

Bron: ah.nl

Afrikaanse vispastei

voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met Langoestines en Asperges

voor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]

Bron: smulweb.nl
Afrikaanse vispastei

voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]

Bron: smulweb.nl
Kookboek Vis & Veg van Uitgeverij Snor -[...]

Hola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Cocktailgarnalen met pittige salsa

Ingrediënten ½ pak filobladerdeeg ((diepvries, a 225 g), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 bakje kiwi-mangosalade ¼ rode peper[...]

Bron: ah.nl
Mediterrane vispakketjes

Ingrediënten 1 pakje filobladerdeeg (diepvries) 400 g zeewolffilet 1 bakje zongedroogde tomatentapenade (100 g) zout en versgemalen peper ½ zakje[...]

Bron: ah.nl
Afrikaanse vispastei

Ingrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]

Bron: ah.nl
Zalm in filodeeg

Ingrediënten 5 vellen filodeeg (pak à 10 stuks) 650 g verse zalmfilets (ca. 650 g) 1 mespunt grof zeezout 15 g dille (bakje à 15 g) 8 el olijfolie 100[...]

Bron: ah.nl
Zalm met een korstje uit de oven

Wilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Koolvis met kruiden in filodeeg

Waarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zalm met een korstje uit de oven

Wilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Gamba'S Gebakken In De Kruidenboter

voor 1 personen *3 middelgrote gamba′s(tijgergarnalen vraag ernaar bij de visboer) *3 plakken filodeeg(loempiadeeg ook wel genoemd) *lollo bianco en[...]

Bron: smulweb.nl
gamba's in filodeeg

voor 1 personen 5 rauwe scampi′s, 2 velletjes filodeeg, geklopt eidooier. 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70) Bestel[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy