Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 110 ml witte wijn 5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 theelepels verse rozemarijn, fijngesneden 450 gr zwaardvissteaks 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 forellen 2 tenen knoflook zout en peper 15 g verse rozemarijn 8 plakken ontbijtspek (75 g) 2 eetlepels kappertjes 5 eetlepels olijfolie 6[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Grote garnalen/staarten 4 per persoon ansjovis (bij voorkeur in olijfolie) 2 blikjes room 125 ml olijfolie witte wijn flinke scheut cognac[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nl