Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
voor 4 personen 200 g. zalmfilet (haal dit bij een vishandelaar waar je een goede relatie mee hebt, zodat vers ook echt vers is); 200 g. gerookte zalm;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr zalmfilet 1 pak bananenbladeren (minimaal 30 minuten ontdooid) 2 theelepels korianderzaadjes 2 teentjes knoflook 1 of 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ons verse Heilbot 1 theel. balsamico-azijn 1 theel. kikkoman 2 theel. citroenolie peper uit de molen 1 eetl.fijngesneden bieslook + wat[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl200 ml kippenbouillon, 1 el hoisinsaus, 2 el ketjap manis, 1 dunne prei, in dunne ringetjes, 1 el suiker, 4 kleine makreelfilets met vel, 2 el zonnebloemolie,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200g zalmmoot citroen 2 bosuitjes 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 bladeren paksoi 1/2 Spaanse rode peper zonnebloemolie zeezout Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nl