Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 zalmmoten of stukken filet, à circa 125 g 150 ml droge witte wijn 1-2 laurierblaadjes reepjes citroenschil peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRendiersteaks met portsaus, spruitjes en Jamie's perfect roast potatoes Ingrediënten: Rendiersteaks boter 1 dl rode port 1,5 dl water 1,5 dl slagroom 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de zalm: 1 ui 2 laurierblaadjes 6 peperkorrels 1,5 dl witte wijn zout 6 stukken gefileerde zalm van ca. 120 gram per stuk Voor de saus: 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten schelvis van elk ? 200 g zoutpeper 4 dl water 1 dl witte wijn stukje ui stukje wortel stukje prei 1 laurierblad 3 takjes peterselie 1[...]
Bron: smulweb.nl600 g diepgevroren gamba′s 4 versnipperde sjalotjes 2 teentjes knoflook (facultatief). Marinade: 1 dl olijfolie cayennepeper paprikapoeder tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse sint-jakobsschelpen 1,5 dl witte wijn 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 sjalotje, gehakt 2 korianderzaden, gekneusd 12 gamba′s[...]
Bron: smulweb.nl