Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 265 recepten
voor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen Bereidingswijze Snijd de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rijst of sushirijst zalmfile zonder of met vel maakt niet uit,500gr (vel kan er later af) 2 tenen knoflook 2 rode chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlIk las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 stukken kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 18 sneetjes spek Voor de puree van zongedroogde tomaatjes : 100 gr zongedroogde tomaatjes op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 cm verse gemberwortel 2 bakjes cocktailgarnalen (a 125 g) ½ eetlepel milde currypasta (pot a 283 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]
Bron: smulweb.nl