vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tomaat laurier

Gevonden 24 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmrolletjes met creme fraiche

voor 12 personen Gerookte zalm, Creme Fraiche (voor koude gerechten), bieslook. 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70) Bestel[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm, julienne van groentjes, mousselinesaus

Joehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Forel met winterse groenten uit de oven

Terug van een hele tijd weg geweest. Wat was mijn lekkerste maaltje tot nu toe in januari 2008, de Forel met winterse groenten uit de oven. De forel blijft een[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Coquilles met planchette en risotto

voor 6 personen 24 coquilles, 12 plakken panchetta, 150 Gr. Prei,30 cl room, bos kervel, 300 Gr. Risotto spinazie,pinguïn,gouden banier, peper zout,[...]

Bron: smulweb.nl
GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE MET KALFSJUS EN[...]

4 kabeljauwhaasjes van 200 g 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte forel met witte asperges, aspergesoep[...]

Ingrediënten Porties : 8 24 verse asperges Crème fraiche Zout 8 forelfilets foreleitjes kervel Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding:[...]

Bron: allrecipes.nl
Boterige Zalm uit de oven

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen: 4 el boter 4 el kleingesneden kervel, peterselie of dille 1 zalmfilet van 750 gram à 1 kg zout en versgemalen peper[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Hollands Vispotje

Hollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Gegrilde zalmfilet met kervelsaus

Ingrediënten 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 1 bekertje crème fraîche (2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met pistachesalsa

Gisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]

Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com
Tonijn met korst van wasabi en sesam

200 gram tonijn (langwerpig stuk van 4 bij 4 cm) 1 eetlepel witte sesam 1 eetlepel zwarte sesam Tube wasabi 50 gram zeekraal Halve komkommer Halve avocado 150[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi's met bloedworst, krokant gebakken[...]

Dit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tempura langoustines, Chinese pickles

Een hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars met voorjaarsgroenten

voor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]

Bron: smulweb.nl
coquilles in champagnesaus

voor 4 personen Per persoon 3 grote coquilles, voor deze hoeveelheid 12 stuks een stukje van 10 cm. van het witte deel van een middelgrote prei 1/2 gesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met voorjaarsgroenten

voor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmtartaar met kruidensla

Ingrediënten 200 g gerookte zalmfilet 1 limoen 2 eetlepels creme fraiche zout peper 5 eetlepels olijfolie (extra vierge) 1 theelepel vloeibare honing 4[...]

Bron: ah.nl
Zalmforel met bloemkoolroom

2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis

Vis

voor 8 personen 400 gram zalm, 1/2 dl. visfond, 1/2 dl. slagroom, 4 blaadjes gelatine, 100 gram gerookte zalm, 50 gram geblancheerde haricots vert, peper en[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy