Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comIk zei het gisteren al, binnenkort visite en die wil ik ontvangen in stijl. Ik blader de laatste dagen dan ook constant mijn kookboeken door op zoek naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 16 reuzengarnalen (rauw en ongepeld (diepvries 500 g) ontdooid) 8 plakjes gerookt ontbijtspek ((pakje a 125 g), gehalveerd) 8 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (ontdooid) 1 limoen (alleen het sap) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) gedroogde chilipeper (gemalen) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 reuzengarnalen ((diepvries), ontdooid) 4 el olijfolie 1/2 teen knoflook (fijngesneden) 1 limoen (schoongeboend) 1 el honing 2 el[...]
Bron: ah.nlHier een receptje met Hollandse garnalen. Niet de welbekende garnalencocktail. Wel dezelfde garnalen, maar met een andere dressing. Het is een receptje van[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen vers garnaaltje van de barbecue is altijd lekker. Of het nu bij je avondeten hoort, of als hapje tussendoor, dat maakt niet uit. Uit mijn supergoede nieuwe[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze borrelhapjes zijn weer eens wat anders dan een bitterbal of mini-sausijzenbroodje op een feestje. Ze zijn supereenvoudig te maken. Serveer ze lekker warm![...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -10 steurgarnalen. -10 kleine cantharellen. -2 eetlepels olijfolie. -1/2 theelepel 4-seizoenenpepermix. -2eetlepels vers,gesneden tijm. -1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlGrote gamba′s (zover budget dat toestaat), aangevuld met ongepelde garnalen. Bij elkaar 1 kilo voor 4 personen. Natuurlijk vers van de markt. Minstens 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 grote rauwe garnalen (Tiger-garnalen) 1 el olijfolie 20 g boter of margarine 2-3 el cognac 5 dl visfond (pot a 4 dl) of sterke (ongezouten)[...]
Bron: smulweb.nl