Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr paneermeel 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas 2 lente-uitjes, dun gesneden 50 gr boter, gesmolten 1 eetlepel citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 kreeft, gaar, overlangs gehalveerd en de scharen verwijderd en leeggehaald (het vlees uit de scharen apart houden) 1 citroen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 4 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 citroen (schoongeboend) 12 el olijfolie extra vierge 8 el Parmezaanse kaas (geraspt) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bol knoflook (tenen losgehaald) 1 el olijfolie 1 beker slagroom (250 ml) 3 el droge witte wijn 3 visbouillontabletten 4 kreeften*[...]
Bron: ah.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 1 diepvries kreeft Court-bouillon Voor de geconfijte citroen: 1 citroen 1/2 eetlepel vloeibare honing 1 theelepel witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 of een halve kreeft per pers.(naargelang voorgerecht of hoofdgerecht) vers geperste citroen echte boereboter peper uit de molen vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 verse kreeften of kleine Noorse kreeften 1 middelgrote komkommer 4 eetlepels citroensap 1,5 eetlepel lichte sojasaus 1,5 eetlepel suiker, of[...]
Bron: smulweb.nl