witlofsoep ah | aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | preischotel met varkensvlees | zuurkool ovenschotel met fruit
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder bladselderij

Gevonden 11 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gebakken zalm met erwtenrisotto en gekonfijte[...]

Ik maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm dugléré met duchesse aardappelen

Eén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Zalm in sesamkorst, fondant van prei en wortel,[...]

Woop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm gevuld met champignons, spinazie en[...]

Na de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm, julienne van groentjes, mousselinesaus

Joehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars, marinade van groentjes,[...]

Een lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauwfilet met gegrilde mango en rode[...]

Rode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gravad lax, gepocheerd ei, polenta, gepofte[...]

Over dit gerecht kan ik kort zijn. Heel kort zelfs. Eigenlijk hoef ik er maar een iets over kwijt: als je dit wil eten, dan moet je er 3 dagen op voorhand aan[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm mi-cuit, butternut, gember, aioli

Een stukske zalm, daar kunt ge niks verkeerd mee doen. Allez, of toch wel. Blijkbaar was er onlangs een reportage in Telefacts Laat die voor nogal wat ophef[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm, zoethoutmascarpone, gebrande prei en[...]

Herinneren jullie zich nog dat ik verteld had dat ik een 'huismodel' van een Röner gekocht had om te kunnen garen op lage temperatuur? Omdat ik sappige[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Schotse zalm mi-cuit, mix van tomaten, coulis[...]

De tijd dat de tomaten alleen maar rood en rond waren, ligt al heel lang achter ons. Momenteel zijn ze er in allerlei vormen, groottes en kleuren: groen,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy