Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties: 4 600 gr kabeljauwfilet of pangasiusfilet 2 uien 1 grote rode paprika 1 grote winterwortel 100-150 gr broccolie 6 el oeystersaus[...]
Bron: allrecipes.nlHallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 blikje makreel in tomatensaus Paar roosjes broccoli 1/2 blik rode bonen 1 paprika 3 wortelen Bereiding Schil de wortelen en doe ze in stukken.[...]
Bron: calorietje.blogspot.bevoor 4 personen 100 gr. tempurabloem (toko′s of grote supermarkten0 1 1/2 dl.ijskoud bronwater met koolzuur zonnebloemolie Naar keuze stukjes:(2 cm)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g grote rauwe gamba′s (garnalen) 3 el olie 3 el pernod (pastis) 4 lente-uitjes in dunne ringen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram bloem, 1 theelepel zout, 70 gram zachte boter, 1-2 eieren, 3 eetlepels water, 1 zakje gedroogde gist, 200 gram rauwe gamba′s, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 18 Grote rauwe Garnalen(scampi′s of gamba′s) * ongeveer 2 Eetlepels Chiliolie * 1 Limoen * 10 g verse Koriander * 300 g Broccoli[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl