Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 175 gram hamlappen (of kipfilet) Marinade 1 eetlepel natriumarme ketjap 1 eetlepel saté boemboe van Conimex Voor de nasikruiden[...]
Bron: allrecipes.nlDit hadden we al eens eerder gegeten. zie het recept hier . Deze keer gecombineerd met quorn blokjes met limoen en kruiden: maak een marinade van 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]
Bron: smulweb.nlDe bami- en nasikruiden mengsels die in de winkel worden aangeboden zitten vol toevoegingen en barstensvol zout. Een hoop mensen vinden het moeilijk om een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlHet pompoenseizoen is weer volop aan de gang. Een pompoenrisotto is dus aan de orde. Door het roosteren is de pompoen niet helemaal zacht gekookt en heeft hij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beNeptunes kitchen host deze maand het foodblogevent en koos als onderwerp ' Turkse en Arabische keuken' . Het leek mij een beetje vreemd als ik daar niet aan[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlNormaal gingen we vandaag spinazie met kerrie eten maar na de wortelsoep met kerrie was dat misschien iets je teveel van het goede. En ik had nog knolselder[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVroeger vond ik nasi helemaal niet lekker, het was pittig dus wilde ik het niet. Op het moment dat ik allergisch werd voor soja vond ik het ook helemaal niet[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIngrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]
Bron: ah.nlEerder op deze blog heb ik al eens een nasi goreng recept gedeeld met eigengemaakte pindasaus. Dit keer een nasi goreng met paksoi en eigengemaakte kipsaté en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze gele rijst wordt in Indonesië gegeten bij feestelijke gelegenheden. Waarom is me niet helemaal duidelijk, want het is niet een bewerkelijk of duur[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 6 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Is paella het vlaggenschip van de Spaanse keuken? Is er een Spaans[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTrouwe volgers weten dat ik nogal fan ben van Persiana , het prachtig kookboek van Sabrina Ghayour . Je kreeg van mij onder andere al een heerlijk kipgerecht .[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be