Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 127 recepten
Een gerecht van de Hippe Vegetariër . Wekelijks krijg ik een nieuwsbrief in m'n mailbox en daar stond vorige week dit kleurige gerecht in. Tijdens het maken[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlJa de pan met risotto werd weer uitgeschraapt.... dit keer at er nog iemand mee dus ik had een ruime hoeveelheid klaar gemaakt... dacht ik ;)... nou hadden we[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini); Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 l groentebouillon 100 g groene aspergepunten 100 g bospeentjes, in de lengte gehalveerd 200 g verse gedopte jonge doperwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 dl groentebouillon 2 eetl. olijfolie 1 ui, fijngesneden 225 g paddestoelen (liefst verschillende wilde soorten), kleingesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 2 knoflookteentjes, uitgeperst 500 g muskuskalebas, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 500 g vlees van kip-karbonades of drumsticks, in stukjes van 3 cm 1 kleine ui 250 g verse shii-takes of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngeperst 340 gr risottorijst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nl