Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 162 recepten
voor 4 personen * 2 eetl olie (Olijf of walnoot) * 1 medium ui fijn gehakt * 25 g vermicelli * 250 g bulgur * 300 ml kippenbouillon (of water met een blokje)[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijke vegetarische risotto 250 gram broccoli in zeer kleine roosjes, 1 ui (gesnipperd), 2 tenen knoflook, 1 grote gele paprika (reepjes), 2 el olijfolie,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300 gram rijst, 2 rode paprika's, 3 el olie, 500 gram shoarmavlees, 1 gesnipperde ui, 500 gram gesneden spitskool, 1 pakje gezeefde tomaten, 3 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 speklapjes, in dunne reepjes, versgemalen peper, 1 el gedroogde oregano, 2 el olie, 1 gesnipperde ui, 300 gram risottorijst, 700 ml hete bouillon, 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 1 zakje (250 gr) bruine magnetron rijst 8 tot 10 cherry tomaten een handvol spinazieblaadjes 40 gr mozarella of Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel (15 ml) olijfolie 1 rode ui, gesneden 200 g witte rijst (langwerpige korrel) 2 afgestreken theelepels vers gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 klontje boter 6 champignons, grof gesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1 lente-ui, versnipperd 450 ml kipbouillon 200 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram basmatirijst; 4 uien; 1 gram saffraanpoeder; ½ bosje verse kervel; ½ bosje verse koriander; arachideolie; zout en zwarte peper naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 eetl olie (Olijf of walnoot) * 1 medium ui fijn gehakt * 25 g vermicelli * 250 g bulgur * 300 ml kippenbouillon (of water met een blokje)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 350 gr langkorrelige rijst 225 gr gezeefde tomaten 1 theelepel fijngehakte knoflook 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 paprika`s (rood, groen, geel) 250 g tomaten 200 g ui 3 teentjes knoflook, gehakt 1 laurierblad peper en zout Bereidingswijze Ontvel de[...]
Bron: smulweb.nlRisotto mag je mij eigenlijk altijd voorschotelen. Een bord vol smeuïge rijst is een ware traktatie. Vandaag doe ik er asperges bij. Je hoeft die niet[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDennis en ik gaan binnenkort op vakantie naar Antwerpen en Brussel (heb je nog tips, schroom vooral niet om een berichtje achter te laten). Daarnaast heb ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDoor de vrolijke kleuren van de paprika en de mango is dit gerecht echt een feestje op je bord. De stukjes karbonade (zonder bot) combineren prima met de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is nu aspergetijd, dus grijp ik mijn kans en probeer zoveel mogelijk uit. Deze vegetarisch risotto komt uit de Allerhande en is heerlijk zacht van smaak.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVanavond een lekkere risotto gemaakt in mijn nieuwe risottopan van AH. Het is een risotto geworden met garnalen, erwtjes en rucola (de rucola was een restant[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlNa bijna 5 weken vakantie ben ik weer terug en druk aan het koken. In Duitsland wel wat ideetjes opgedaan om te maken, maar meer op taartenniveau dan op[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 400 gram Bietjes 2 Kippenbouillonblokjes 1 Ui 2 Teentjes Knoflook 2 eetlepels Olijfolie 300 gram Risottorijst 100 ml Witte wijn 50 gram Geraspte[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.sevoor 4 personen * 400 gram zilvervlies of basmati rijst * 250 gram nasi vlees of een hamlapje * 50 gram ham * 1 ui * 1 prei * 2 theelepels djahe * 2[...]
Bron: smulweb.nl