Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten voor 6 personen: 1 liter kippenbouillon, 2 el olijfolie, klont roomboter, 1 grote rode ui (gepeld en fijngehakt), 2 teentjes knoflook (gepeld en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlRisotto maak ik eigenlijk weinig. Maar met witloof, porttobello en shitakes in mijn groentenpakket dacht ik direct aan een risotto. Dat was natuurlijk weer een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beRisotto is bij ons een waar paard van Troje: het is verbazingwekkend om te zien wat je er allemaal in kan stoppen en het gaat toch schoon op. Prei[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor drie teentjes knoflook zet je natuurlijk niet de oven een uur aan, dus als je het doet, doe je het meteen goed: pof een hele bol, of misschien wel twee.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLondon Heathrow - terminal 5. Het laatste half uur voor het vliegtuig vertrekt verveel ik mij mateloos, omdat ik uiteraard weer ruim op tijd, met mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor deze bietenrisotto heb ik zomerse bosbieten gebruikt. Ik had natuurlijk het loof dat er dan nog aan zit voor de salade kunnen gebruiken, maar ik heb de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlBietjes koken. Pellen. Raspen. Risotto traditioneel. Bietjes erdoor. Mascarpone. Peper. Zout. Geitenkaas verkruimeld. Tijm. Staat ook op Hungry People, klik[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDit is deel 7 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vindje hier. Het pilafrecept bereikte tenslotte ook Amerika. Toen de Spanjaarden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 preien 1 el olijfolie 150 g risottorijst 500 ml groentebouillon (van tablet) 100 g zachte geitenkaas (naturel) 1 tl gedroogde tijm 10 g[...]
Bron: ah.nlKerrierijst met Cranberry & Walnoot Voor dit rijstrecept kun je je eigen voorkeur voor rijst gebruiken, Dus, witte, wilde, bruine of een andere rijstsoort[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlPaddenstoelen lijken niet erg in het seizoen in de lente, maar zijn gelukkig goed verkrijgbaar. Mijn lokale supermarkt heeft zelfs een zeer aantrekkelijk[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSinds een jaar of 2 eten wij minimaal eenmaal per week vegetarisch. Ik vind het een leuke uitdaging om nieuwe receptjes te vinden en te proberen, waarbij je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet pompoenseizoen is weer volop aan de gang. Een pompoenrisotto is dus aan de orde. Door het roosteren is de pompoen niet helemaal zacht gekookt en heeft hij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen verrukkelijk risottogerecht waarvoor ze me wakker mogen maken... Ingrediënten voor 4 personen: 2 el olijfolie 1 flespompoen 3 takjes tijm gemalen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWaar zou de wereld zijn zonder risotto? Ik ben er zo gek op dat ik het minimaal twee keer per maand eet. En ja, ook gewoon op een doordeweekse dag. Zo ontstond[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is een zwaar leven als je moeder een receptenblog schrijft. Bijna dagelijks loop je als kind het risico om als proefkonijn aan tafel te zitten, heel vaak[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl